IPS Daniel a participat astazi la inaugurarea noului grup din cadrul complexului ‘Iulius Mall’

IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, impreuna cu un sobor de preoti, a oficiat astazi slujba de sfintire a noului corp din cadrul complexului comercial ‘Iulius Mall’. Un fapt inedit pentru noul complex comercial este amenajarea, in premiera intr-o asemenea institutie din Romania, a unui paraclis, unde atat angajatii, cat si cumparatorii se pot ruga. Paraclisul va purta hramul ‘Sfanta Treime’.IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a apreciat, alaturi de paraclis, si reamenajarea noului magazin Trinitas, unde vor fi gasite obiecte si carti bisericesti. De asemeena, IPS Sa a subliniat si amplasarea unor urne unde cei care vor trece prin acest centru comercial vor avea posibilitatea sa doneze bani pentru construirea Bisericii din campusul universitar Tudor Vladimirescu. In finalul cuvantarii, IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, s-a referit la importanta reamenajarii centrului comercial ‘Iulius Mall’, considerand ca acest edificiu reprezinta un simbol al dinamicii de dezvoltare si modernizare a Iasului, util pentru toti locuitorii orasului. In semn de pretuire si binecuvintare pentru eforturile depuse de cei care au contribuit la ridicarea complexului comercial, IPS Daniel a oferit conducerii companiei Iulius Grup o icoana a Sfintei Treimi. Directorul general al complexului comercial ‘Iulius Mall’, Iulian Dascalu, a multumit IPS Mitropolit Daniel pentru cuvintele rostite si si-a exprimat speranta ca prin investitia realizata sa poata satisface preferintele tuturor clientilor.

La inaugurarea noului corp au fost prezenti si sefii judetului si ai municipiuliu. Prefectul judetului Iasi, Radu Prisacaru, a apreciat investitiile realizate la complexul comercial ‘Iulius Mall’, cu atat mai mult cu cat acestea au fost realizate in mare parte cu efortul propriu al companiei. Cuvinte de apreciere pentru investitiile realizate la complexul comercial ‘Iulius Mall’ a avut si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser. Acesta a apreciat totodata si initiativa amenajarii altor centre similare, primul urmind sa fie inaugurat in acest an la Timisoara. In finalul alocutiunilor, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a apreciat investitiile derulate in cadrul complexului comercial inaugurat si si-a exprimat speranta ca toate acestea vor contribui la bunastarea intregii comunitati locale.

In urma investitiilor facute, Complexul comercial Iulius Mall a fost exstins cu 73%, avand in prezent o suprafata totala de 34.000 de metri patrati. In noul format, complexul comercial ‘Iulius Mall’ cuprinde peste 200 de magazine, 5 sali de cinematograf ultramoderne si 11 restaurante cu specific international. De asemeena, in urma lucrarilor de extindere, centrul comercial are si o parcare gratuita mai mare cu 40%.

Comentarii Facebook


Știri recente