Învață să-i vezi pe cei ce nu te pot vedea

Asociația Filantropia Severin a lansat, începând cu data de 10.02.2012, Campania de strângere de fonduri Învață să-i vezi pe cei care nu te pot vedea, eveniment destinat promovării implicării și responsabilității sociale, dar și strângerii de fonduri, pentru programele sociale și educaționale adresate persoanelor defavorizate.

După cum ne informează Cătălin Cernătescu, campania se desfășoară pe toată perioada anului 2012 și se realizează prin amplasarea de urne în unitățile comerciale din municipiului Drobeta Turnu Severin. Fondurile obținute prin derularea acestei Campanii vor fi folosite pentru editarea revistei ‘Raze de lumină’ și a altor materiale în braille pentru persoanele cu deficiență de vedere, în cadrul Centrului de informare pentru persoanele nevăzătoare „Didim cel Orb”din Drobeta Turnu Severin.

„Centrul informațional pentru persoanele cu deficiență de vedere din Drobeta Turnu Severin, Didim cel Orb, a fost creat în anul 2009 printr-un proiect implementat de Asociația Filantropia Severin în pateneriat cu Asociația Nevăzătorilor, Filiala Interjudețeană Dolj-Mehedinți, Subfiliala Drobeta Turnu Severin, și finanțat de Ambasada Statelor Unite la București.

Asociația Filantropia Severin este o asociație creștin-ortodoxă, de asistență socială și filantropică, cu caracter nonguvernamental, nonprofit, independentă și apolitică ce funcționează sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Comentarii Facebook


Știri recente