Întrunirea profesorilor de Religie din Caraș-Severin

Profesorii de Religie din Caraș-Severin s-au întrunit astăzi, 20 septembrie 2012, la Sediul Inspectoratului Școlar Județean din Caransebeș în cadrul Consfătuirii anuale, după cum informează TRINITAS TV.

La ședință a fost prezent și Preasfințitul Părinte Episcop Lucian.

„Am avut consfătuirea anuală a profesorilor de Religie la care am participat cu mare bucurie, îndemnându-i și în acest an școlar pe toți profesorii de Religie din Episcopia noastră să privească cu responsabilitate și cu mai multă atenție ora de Religie și bineînțeles după orele propriu zise de Religie să încerce să-i apropie pe copii de Sfânta Biserică și mai ales de Sfintele Taine, să-i însoțească la sfintele slujbe și să-i ducă cât mai des la Sfânta Liturghie împărtășindu-i cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos”, a spus Preasfinția Sa.

Au fost dezbătute diferite aspecte administrative legate de buna desfășurare a orelor de religie în județul Caraș-Severin.

În a doua parte a zilei, Preasfințitul Părinte Episcop Lucian a sfințit sediul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. Au luat parte conducerea inspectoratului, inspectori școlari, cadre didactice și personalul administrativ.

Comentarii Facebook


Știri recente