Întrunirea profesorilor de religie buzoieni

Profesorii de Religie din județul Buzău s-au reunit joi, 13 septembrie 2012, în cadrul consfătuirii de pregătire a începutului noului an școlar. Cadrele didactice au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, care a fost prezent atât la Sfânta Liturghie și slujba de Te Deum, cât și la desfășurarea lucrărilor.

Lucrările consfătuirii s-au desfășurat la Seminarul Teologic „Sfântul Epifanie” de la Mănăstirea Rătești. A fost prezentat, printre altele, cadrul legislativ pentru noul an școlar, la disciplina Religie.

La consfătuire au participat 120 de profesori de Religie, preoți și laici. Consfătuirea profesorilor de Religie din județul Vrancea a avut loc săptămâna trecută, vineri, 7 septembrie, la Focșani.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…