Întrunirea preoților din Protopopiatul Buhuși

Preoții din Protopopiatul Buhuși s-au reunit în conferință. Întrunirea, care a avut loc în Biserica „Sf. Gheroghe”, din Parohia Orbic, a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, informează TRINITAS TV.

În cadrul lucrărilor au fost analizate probleme de ordin economic și administrativ-gospodăresc, în vederea identificării de soluții pentru rezolvarea acestora. Totodată, s-a discutat și problema inițierii unui program spiritual pentru minorități.

De asemenea, cu acest prilej a fost reamintită importanța colectei la nivelul parohiilor pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, lăcaș de cult ce va avea un rol reprezentativ pentru spiritualitatea românească.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…