Întrunirea preoților care slujesc în cimitire

La Centrul Social Pastoral „Sfânta Cruce” Caraiman va avea loc luni, 18 iunie 2012, întâlnirea preoților de caritate care slujesc în cimitirele din Arhiepiscopia Bucureștilor. Conferința este organizată de Sectorul Cimitire și monumente funerare al Arhiepiscopiei.

„Conferința are ca temă principală modificarea ordinului circular al Arhiepiscopiei Bucureștilor nr. 207/2007 care reglementează contribuțiile anuale și contribuțiile de concesiune din cimitirele parohiale și mănăstirești. La conferință vor participa reprezentanți ai Centrului eparhial precum Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, protoiereii din toate cele nouă protoierii ale Arhiepiscopiei Bucureștilor și aproximativ 75 de preoți care au în administrare cimitire parohiale”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Cons. Costinel Gheorghe Ailioaie de la Sectorul Cimitire și monumente funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Sectorul Cimitire și monumente funerare a fost înființat pentru o mai bună organizare și întreținere a cimitirelor, a monumentelor funerare și serviciilor funerare în Arhiepiscopia Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente