Întrunirea directorilor Seminariilor Teologice din Arhiepiscopia Iașilor

Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a prezidat, astăzi, 6 septembrie, întrunirea directorilor Seminariilor Teologice din Arhiepiscopia Iașilor.

Mai multe informații cu privire la principalele probleme discutate a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele protosinghel Hrisostom Rădășanu, Consilier în cadrul Sectorului Învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor: „S-a discutat despre viața liturgică și modul în care ea se desfășoară, precum și despre statutul preotului duhovnic în Seminariile Teologice și a lucrării acestuia”.

Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a discutat astăzi și cu profesorii de religie din județul Neamț. Mâine, 7 septembrie, Înaltpreasfinția sa se va întâlni și cu profesorii de religie din județul Botoșani, iar vineri, 9 septembrie, cu cei din județul Iași.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…