Întrunirea Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

În sala de ședințe a Centrului eparhial Roman a avut loc astăzi, 27 ianuarie, întrunirea Consiliului eparhial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Ședința a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, care a reliefat rolul Consiliului eparhial în viața Bisericii.

„A urmat apoi prezentarea dării de seamă pe anul 2010, a fiecărui sector al Administrației Eparhial. Întâlnirea a continuat cu prezentarea și dezbaterea acordului de suport financiar pentru Fundația ‘Melchisedec’, în vederea implementării proiectelor depuse la Agenția de Dezvoltare Regională Neamț. A urmat întocmirea bugetului anual al eparhiei, al instituțiilor și fundațiilor sale, în vederea prezentării spre analiză și aprobare Adunării Eparhiale ce va avea loc sîmbătă, 29 ianuarie, la Centrul Eparhial de la Roman”, a spus părintele Constantin Gherasim, Inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…