Întrunirea Casei de Ajutor Reciproc a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei

Fondul pentru anul 2010 acordat de Casa de Ajutor Reciproc a preoților și personalului auxiliar bisericesc din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a crescut de 3 ori față de anul 2009. Aceasta este una dintre concluziile întâlnirii de astăzi a membrilor Casei, care a avut loc la Centrul eparhial. Ședința a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie.

„În continuare trebuie să manifestați exigență, să răspundeți ori de câte ori sunteți solicitați. Binecuvântez pe toți cei din conducere, pe toți membri și vă urez tuturor sănătate, să aveți conștiința datoriei împlinite și la acest capitol al într-ajutorării”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, după cum informează TRINITAS TV.

Pe lângă darea de seamă asupra activității pe anul 2010, au mai fost supuse aprobării raportul de verificare asupra operațiunilor și situației financiare, bilanțul contabil și contul de venituri și cheltuieli pe anul 2010, precum și planul financiar pe anul 2011.

În cadrul ședinței s-a ținut un moment de reculegere pentru membrii cotizanți mutați la Domnul în cursul anului trecut.

Comentarii Facebook


Știri recente