Întrunirea Asociației „Liga Femeilor Creștin Ortodoxe” la Râmnicu Vâlcea

Ieri, 18 martie, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, a avut loc întrunirea lunară a Asociației „Liga Femeilor Creștin Ortodoxe”. La eveniment a fost prezent și Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, însoțit de noii preoți îndrumători ai activităților Ligii care au fost delegați de către Arhiepiscopie.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului: „Preoții se vor implica de astăzi înainte în activitățile dumneavoastră și în ceea ce privește relația dintre Arhiepiscopie și Liga Femeilor Ortodoxe, încât nădăjduim ca prin ajutorul lor să simțim că Arhiepiscopia prin dânșii vă este alături în toată activitatea pe care o desfășurați”.

În cei 18 ani de activitate Liga a desfășurat o multitudine de activități culturale, educaționale și filantropice, de la diagnosticarea și evaluarea nevoilor sociale ale unor familii nevoiașe sau persoane singure și până la acordarea de ajutoare medicale pentru intervenții de urgență.

Liga Femeilor Creștin Ortodoxe este o organizație de femei care activează în sectorul nonguvernamental din anul 1992, având ca principală misiune implicarea femeilor din municipiul Râmnicu Vâlcea în viața comunității.

Comentarii Facebook


Știri recente