Întrunirea Adunării generale a Asociației Diaconia, la Palatul Patriarhiei din București

La Palatul Patriarhiei din Capitală a avut loc astăzi, 19 mai 2009, întrunirea Adunării generale a Asociației Diaconia. Întrunirea a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Episcop Vicar Patriarhal Ciprian Câmpineanul, care este președintele Asociației. Principale puncte pe ordinea de zi au fost prezentarea raportului de activitate și a raportului financiar pentru anul 2008.

Discutarea bugetului de venituri și cheltuieli, precum și fixarea obiectivelor de lucru pentru anul 2009 au fost alte puncte importante ale întrunirii de astăzi a Adunării generale a Asociației Diaconia.

Asociația Diaconia a Patriarhiei Române a fost înființată în anul 1999 cu binecuvântarea vrednicului de pomenire Părinte Patriarh Teoctist. În prezent, asociația numără 25 de membri, iar președinte de onoare este Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…