Întâlnirile catehetice de la Biserica Sf. Ecaterina

Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor organizează mâine, 17 noiembrie 2011, de la ora 13:00, prima întâlnire catehetică din acest an școlar. Ca și la celelalte ediții, cateheza se va desfășura la Biserica „Sfânta Ecaterina”, paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

Pr. insp. Adrian Niță de la Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul, Arhiepiscopia Bucureștilor a precizat pentru TRINITAS TV: „în anul acesta școlar 2011-2012 debutăm serile catehetice cu elevii claselor a XII-a ai Liceului Economic-Viilor care au dorit să discutăm despre valoarea sau importanța postului. Suntem încântați pentru faptul că există preocupări la nivel de liceu despre post, deoarece postul ne așează într-o relație de ființe raționale cu Dumnezeu. De aceea, noi considerăm că postul pentru tineri este absolut necesar”.

Serile catehetice sunt organizate de Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor bilunar.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…