Întâlnirea unei Delegații a românilor din Serbia cu Reprezentanții Patriarhiei Române

La Palatul Patriarhiei a avut loc astăzi, 21 aprilie, întâlnirea reprezentanților românilor din Serbia cu o delegație a Patriarhiei Române condusă de Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar patriarhal.

Mai multe informații cu privire la acest eveniment a oferit pentru TRINITAS TV, Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar patriarhal: „Din încredințarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel am primit o Delegație a românilor din Serbia, atât din zona Voivodinei, cât și din Valea Timocului. Delegația a dorit să ne prezinte situația în care se află în momentul de față cu privire la recunoașterea Episcopiei Ortodoxe Române de la Vârșeț, Dacia Felix de către autoritățile sârbești”.

La întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților românești de pe teritoriul Serbiei. Delegația românilor din Serbia s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților române la Ministerul Afacerilor Externe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…