Întâlnirea preoților din Centrul Pastoral Moldova-Nouă, județul Caraș-Severin

La Biserica parohială cu hramul „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Moldova-Nouă a avut loc ieri, 6 octombrie, întâlnirea preoților din Clisura Dunării, clerici care fac parte din Centrul Pastoral Misionar nr.4 Moldova-Nouă, informează episcopiacaransebesului.ro.

Întâlnirea a avut loc la ora 10:00 și a fost precedată de oficierea slujbei de Te-Deum, la care au slujit preoții Dorin Nistoran de la parohia Sichevița, Bogdan Belu de la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe ” din Moldova-Nouă și Remus Căta de la parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Moldova-Nouă.

În continuare s-a desfășurat ședința convocată de preotul Remus Căta, coordonatorul Centrului Pastoral Misionar care a prezentat motivul convocării ședinței și anume, stabilirea datei fiecărei parohii pentru desfășurarea serilor duhovnicești.

În a doua parte a ședinței s-au discutat diverse probleme administrative și pastorale din parohii, iar în încheiere fiecare din cei prezenți au adus amendamente privitoare la desfășurarea serilor duhovnicești ce vor avea loc în postul Crăciunului, precum și propuneri privitoare la activitățile cu tineretul din parohii.

Comentarii Facebook


Știri recente