Intalnirea Organizatiilor Nonguvernamentale din Arhiespiscopia Iasilor

Ieri seara a avut loc intalnirea Organizatiilor Nonguvernamentale care activeaza cu binecuvantarea IPS Daniel Mitropolitul Moldovei si Bucovinei in Arhiespiscopia Iasilor.

Intrunirea a inceput la ora 18.00 in sala T1 a Facultatii de Teologie Ortodoxa ‘Dumitru Staniloae’ din Iasi. Acest gen de consfatuiri se desfasoara in fiecare luna sub coordonarea Sectorului ‘Biserica si Societatea’, a Arhiepiscopiei Iasilor. Despre scopul acestor intalniri intre Organizatiile Nonguvernamentale ne-a dat amanunte domnul consilier Constantin Sturzu, seful acestui sector:

‘In cadrul acestor intruniri am dorit sa avem o mai eficienta coordonare a acestor asociatii, pentru ca ele sunt asociatii care functioneaza cu binecuvantarea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si, pe de alta parte am dorit ca intre aceste organizatii sa existe un dialog fructuos si o platforma comuna pe care sa se poata lucra, sa existe relatii de intrajutorare. De altfel roadele acestui gen de intruniri s-au vazut inca de la prima noastra consfatuire cand s-au conturat anumite proiecte comune, s-au gasit anumite formule de colaborare, anumite asociatii care puteau ajuta o alta asociatie aflata in dificultate pe anumite probleme’.

Comentarii Facebook


Știri recente