Întâlnirea lunară a Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe

Joi, 13 decembrie 2012, ora 17.00, a avut loc ședința lunară a membrelor Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, întrunirea s-a desfășurat în Sala de festivități a Complexului Spiritual-Cultural „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul”, după cum aflam de pe site-ul arhiram.ro.

Ședința a început cu un cuvânt de învățătură, despre sărbătorile din această lună, rostit de către părintele Emanoil Bărbuț, coordonator al Ligii Femeilor.

„Principalul punct de pe ordinea de zi a fost organizarea evenimentului din 18 decembrie 2012, prilejuit de Sărbătoarea „Nașterii Domnului”, când în jurul bradului și în prezența lui Moș Crăciun se vor oferi pachete persoanelor aflate în evidența Ligii, unde ne dorim din suflet să ne bucuram împreună dăruind și celor mai puțin avantajați de soartă. Pe această cale anunțăm că la sediul organizației se colectează până pe 17 decembrie haine, jucării și alimente neperisabile care vă prisosescpentru a le dărui familiilor din evidența noastră.”, a spus doamna Psiholog Maria Popescu, Președintele Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea.

În continuare, doamna președinte Maria Popescu a menționat cazurile în care persoane asistate social au fost ajutate pecuniar, precum și al persoanelor cărora li s-au dăruit haine și încălțăminte și eforturile pe care organizația le susține pentru găsirea unor locuri de muncă pentru persoanele care au solicitat acest ajutor.

„La întâlnirea noastră a fost prezentă și mama unui tânăr de 24 de ani din Rm. Vâlcea, Alin Constantin Lupu – diagnosticat în septembrie 2012 cu un cancer sever: formațiune tumorală osteolitică, articulație sacroiliacă stângă – tumoare cu celule gigant. Operația pentru a îi salva viața se poate realiza în Austria unde Alin este programat în data de 26 decembrie 2012, la clinica Wiener Privatklinik din Viena. Conturile în care oricine își dorește să ajute sunt deschise în lei și Euro la BRD:

RO17BRDE441SV25930314410 (Lei) și RO17BRDE410SV77991314100 pentru (Euro). Titular cont: Lupu Constantin Alin. Se pot face donații și la sediul organizației noastre din cadrul Arhiepiscopiei. De reținut este faptul că dacă se realizează această operație viața lui Alin este salvată. Se va vindeca. Cu ajutorul membrele prezente am reușit, la finalul ședinței, să donăm o sumă de bani mamei îndurerate.”, a spus doamna Prof. Antoanela Enăcache, membră a Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea.

Pe această cale, părintele Emanoil Bărbuț, doamna președinte Maria Popescu, Comitetul de conducere și Comitetul de inițiativă doresc membrelor organizației, instituțiilor și sponsorilor care le-au fost alături și i-au sprijinit în demersurile întreprinse – Arhiepiscopia Râmnicului, Primăria Municipiului Rm. Vâlcea, SC Boromir Ind SRL, SC Scavil SA – : „Sănătate, bucurie, gânduri bune și un Crăciun fericit alături de cei dragi!”.

Comentarii Facebook


Știri recente