Întâlnirea asistenților sociali din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos

La cantina socială Sfântul Vasile cel Mare și Sfântul Ierarh Nicolae, din cadrul parohiei Nașterea Domnului din municipiul Brăila, a avut loc joi, 17 martie, întâlnirea asistenților sociali și coordonatorilor cantinelor sociale, din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Ședința de lucru a fost prezidată de părintele consilier Ionel Rotaru, din cadrul Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

După cum ne informează diac. Marian Pătrașcu de la Biroul de Presă și Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, pe ordinea de zi s-au aflat teme precum:

• întocmirea unei baze de date cu numărul persoanelor care servesc masa la cantinele sociale, conform anchetelor sociale efectuate la fiecare 3 luni;

• afișarea orarului de servire a mesei, precum și a meniului zilnic;

• uniformizarea datelor din fișele de magazie la toate cantinele sociale;

• respectarea tuturor recomandărilor din procesele întocmite în urma inspecțiilor efectuate, precum și a termenelor de lucru stabilite.

La final s-au făcut propuneri pentru anul 2011, care au ca scop principal implicarea tineriilor și copiilor în viața Bisericii, precum și ajutorarea și încurajarea familiilor tinere, care se confruntă cu diferite probleme sociale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…