Întâlnirea anuală a tinerilor din Arhiepiscopia Alba Iuliei

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei organizează la Târgu Mureș, mâine 24 noiembrie 2012, Întâlnirea anuală a tinerilor, ediția a II-a. Această întâlnire, în cadrul căreia aproximativ 1000 de tineri sunt invitați să discute despre frumusețea morală și despre bucuria de a-și trăi viața din plin, însă constructiv și cu responsabilitate, pe baza unor principii și valori creștine românești, este o etapă importantă în vederea realizării unei mișcări de tineret creștin la nivelul județului Mureș.

Tema întâlnirii din acest an este Trăiește-ți viața din plin, în Hristos! Programul zilei începe la ora 10:00 cu slujba de Te-Deum la care va sluji și ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, care va adresa și un cuvânt tinerilor prezenți, după cum ne informează Radio Reintregirea. Rugăciunea comună va fi urmată de o întâlnire tematică al cărei invitat este Părintele Constantin Necula, întâlnire care se va desfășura începând cu ora 11:00 în Sala mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Întâlnirea se va încheia cu un program artistic, prezentat de un grup de tineri.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…