Întâlnirea anuală a C.A.R. a Arhiepiscopiei Alba Iuliei

La Centrul Eparhial din orașul Marii Uniri a avut loc astăzi, 8 februarie, întâlnirea anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului din Arhiepiscopia Alba Iuliei, informează TRINITAS TV. Ședința, la care au participat consilierii, inspectorii eparhiali și cei 10 protopopi din Eparhie, a fost condusă de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei.

După Ședința Casei de ajutor Reciproc a avut loc și întâlnirea de lucru a protopopilor din Arhiepiscopia Alba Iuliei.

„Legată de adunarea C.A.R. de obicei programăm și prima conferință anuală cu protopopii când rezolvăm o mulțime de probleme atât pastorale, cât și administrative și economice pe anul în curs. La ședința C.A.R. s-a făcut darea de seamă pe anul trecut și în același timp s-a stabilit cuantumul contribuțiilor pe anul în curs. Apoi, a avut loc și ședința cu părinții protopopi, discutând problemele legate de activitatea noastră pastorală, misionară, ecumenică și în toate celelalte sectoare eparhiale”, a arătat Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei.

În cadrul întâlnirilor au fost prezentate rapoartele de activitate pe 2010 și s-au făcut propuneri de proiecte pentru anul acesta.

Comentarii Facebook


Știri recente