Întâlnire trimestrială Alege Școala!

Peste 4500 de copii din Patriarhia Română au mers, vara aceasta, în taberele „Licăr de lumină”, în cadrul proiectului „Alege Școala!”. Membrii echipei de implementare a proiectului de prevenire și corectare a fenomenului părăsirii timpurii a școlii au dezbătut acest aspect în cadrul întâlnirii trimestriale, care a avut loc la Centrul social „Casa Spiridonia” din Capitală.

„În perioada aceasta am terminat taberele de vară în proiectul ‘Alege Școala!’ și am discutat problemele de fond care au apărut pe parcursul taberelor, succesele și realizările echipei de formatori și a coordonatorilor și ne-am gândit pentru anul viitor ce strategie mai bună să alegem”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Insp. Constantin Naclad, managerul proiectului „Alege școala!”.

Anul acesta taberele „Alege Școala!” au fost organizate la mănăstirea prahoveană Caraiman, Mănăstirea Tismana din județul Gorj, centrul cultural – pastoral „Sf. Daniil Sihastrul” de la Durău, județul Neamț și Mănăstirea Miclăușeni, din județul Iași.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…