Întâlnire privind incluziunea socială la Palatul Patriarhiei

În Sala „Sanctus Stephanus Magnus” a Palatului Patriarhiei din București s-a desfășurat marți, 31 august, o întâlnire tip focus-grup, în cadrul Proiectului „Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale”, informează „Ziarul Lumina”.

La întâlnire au participat 12 delegați ai unor instituții publice și private, care activează în domeniul social. ‘Focus-grupul este o metodă calitativă de colectare a datelor prin care se pot obține informații pentru elaborarea de recomandări de eficientizare a funcționării organizaționale. În cazul proiectului de față, focus-grupurile au în vedere identificarea de date și informații pentru proiectarea și punerea în practică a unei strategii coerente de dezvoltare a serviciilor sociale la nivelul Arhiepiscopiei Bucureștilor’, ne-a declarat părintele consilier Dorel Moțoc, de la Sectorul Social-filantropic al Patriarhiei Române.

Acest proiect este cofinanțat de Fondul Social Europen (FSE) și este implementat de Organizația Internațională pentru Caritate Creștin Ortodoxă – IOCC în parteneriat cu Patriarhia Română și Federația Filantropia. Scopul general al proiectului este dezvoltarea capacității organizaționale a Bisericii Ortodoxe Române, astfel încât să devină un partener strategic în domeniul incluziunii sociale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…