Întâlnire locală de planificare strategică în cadrul proiectului Forte, în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, astăzi 5 iulie 2012, în sala „Episcop Melchisedec Ștefănescu” a Centrului eparhial, a avut loc cea de a 4-a întâlnire de lucru din a doua etapă a proiectului „FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social””.

La această întâlnire au participat, alături de reprezentanți ai Centrului Eparhial, membrii echipei locale a Centrului de Resurse Galați, delegați ai celor 8 protoierii precum și doamna Gabriela Batîr, reprezentanta partenerului din cadrul acestui proiect, Instituto de Formacion Integral (Spania).

În prima parte a întâlnirii a fost formulată în imagini și transpusă în cuvinte viziunea eparhiei, din perspectiva domeniilor de activitate selectate.

În cea de a doua parte a fost prezentat și analizat conceptul de misiune a eparhiei.

Proiectul FORTE este implementat de Federația Filantropia în nouă eparhii ale Patriarhiei Române, începând din septembrie 2010. Partenerii în proiect sunt: Patriarhia Română, Instituto de Formacion Integral (Spania) și Global Comercium Development. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente