Întâlnire în cadrul Proiectului FORTE la Patriarhia Română

Reprezentanți din întreaga țară ai proiectulului „FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social” s-au întâlnit astăzi, 3 februarie 2012, la Patriarhia Română.

În cadrul întrunirii au fost prezentate rapoartele de acivitate pentru anul 2011 și au avut loc planificări concrete pentru următoarea perioadă.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele consilier patriarhal Dorel Moțoc, coordonatorul Proiectului FORTE: ‘Aceasta este o întâlnire de planificare și coordonare. La ea participă toți memebrii echipelor din țară care sunt implicate în proiectul FORTE și memebrii echipelor partenerilor. În cadrul proiectului, am avut, în prima parte a zilei, vizita unei delegații de la Comisia Europeană, respectiv, a șefului unității pentru România, Malta și Bulgaria care se ocupă de Fondul Social European, împreună cu ceilalți membri ai delegației. S-a făcut o prezentare a proiectului și s-au discutat în mod liber despre ce înseamnă fondul social european, cum este prezent și cum va fi prezent în România în planificarea 2014-2020. Programul zilei cuprinde lucrul efectiv pe ceea ce înseamnă planificarea activităților proiectului pentru următorul an. Vorbim despre activitățile legate de identificarea participanților la cursuri, de planificarea primului curs care se va desfășura la sfârșitul lunii februarie. De asemenea, s-a prezentat ceea ce s-a făcut, se extrag concluziile din prima perioadă și se construiește activitatea pentru perioada următoare’.

Comentarii Facebook


Știri recente