Întâlnire de suflet a Părintelui Episcop Nicodim cu fiii săi născuți prin har

Marți, 09 septembrie a.c., a avut loc la Drobeta Turnu Severin întâlnirea Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, cu cei peste șaizeci de preoți din Eparhia Severinului și Strehaiei, hirotoniți de Preasfinția Sa, în cei peste șapte ani de arhierie. Începând cu ora 08.00, soborul de clerici, condus de părintele episcop a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Paraclisul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin.

Pentru toți cei prezenți întâlnirea a însemnat o adevărată bucurie duhovnicească, atât prin împărtășirea din același sfânt potir, dar și prin revederea cu părintele episcop și cu ceilalți frați preoți.

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, Preasfințitul Părinte Nicodim să se întâlnescă cu preoții și diaconii hirotoniți de Preasfinția Sa. Este acum al patrulea an consecutiv când are loc această întâlnire, acum trei ani aceasta având loc la Mănăstirea „Sf. Ana ” Orșova, iar în ultimii trei la Paraclisul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin.

www.episcopiaseverinului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente