Întâlnire de lucru la Fundația Episcop Melchisedec din Roman

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, s-a întâlnit, astăzi, 20 noiembrie 2012, cu directorii organizațiilor non-guvernamentale, cu asistenții sociali și coordonatorii proiectelor social-filantropice din Eparhia Romanului și Bacăului.

Reuniunea a avut loc la sediul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman și a constat în prezentarea modului în care s-au implementat până în acest moment proiectele și programele privind copiii defavorizați, bătrânii și familiile cu situații materiale precare.

„Întâlnirea a avut în vedere stabilirea unor direcții pentru dezvoltarea unor proiecte vizând implicarea cât mai multor parohii în activități cu caracter social, precum și modalități de atragere a fondurilor necesare derulării acestora. De asemenea, s-a discutat despre stabilirea direcțiilor și obiectivelor strategice pentru perioada 2013-2015 în domeniul social-filantropic din cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului”, a amintit pr. Constantin Gherasim, inspector în probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente