Întâlnire de lucru în cadrul proiectului Tineri în Biserică, la Caransebeș

La Reșița a avut loc Joi, 30 octombrie 2012, la sediul Biroului pentru activități cu tineretul al Episcopiei Caransebeșului, o întâlnire de lucru în cadrul proiectului „Tineri în Biserică” derulat în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013.

Proiectul, lansat de Episcopia Caransebeșului în data de 15 octombrie 2012, a ajuns în faza derulării activităților din cadrul primei componente a acestuia – organizarea concursurilor de cunoștințe religioase” Să ne cunoaștem credința”.

Întâlnirea a fost prezidată de managerul de proiect – inspectorul pentru activități cu tineretul Mihai Ciucur, care a fost însoțit de consilierul sectorului Social-Misionar, părintele Gabriel Gozman. La întâlnire au participat reprezentanții parohiilor partenere în proiect: pr. Gelu Moldovan – parohia „Sf. Ilie Oravița”, pr. Caius Negrea – parohia „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” Bocșa, pr. Gheorghe Șuveți – parohia „Sf. Treime” Anina, pr. Remus Căta – parohia „Sf. Împ. Constantin și Elena” Moldova Nouă și pr. Cristian Manole – parohia „Adormirea Maicii Domnului”.

Ordinea de zi a cuprins următoarele aspecte: prezentarea tematicii concursurilor care se vor organiza în fiecare parohie, semnarea de către părți a acordului de parteneriat în cadrul proiectului, stabilirea calendarului de desfășurare a concursurilor în parohii, prezentarea programului de desășurare a concursurilor, precum și alte aspecte organizatorice.

S-a stabilit, de comun acord, calendarul de desfășurare a concursurilor după cum urmează: 3 noiembrie – parohia „Sf. Ilie Oravița”, 10 noiembrie – parohia „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” Bocșa, 17 noiembrie – parohia „Sf. Treime” Anina, 24 noiembrie – parohia „Sf. Împ. Constantin și Elena” Moldova Nouă, 30 noiembrie – parohia „Adormirea Maicii Domnului” Reșița.

La finalul întâlnirii reprezentanții parohiilor partenere au primit materialele de prezentare și promovare a proiectului: mape, afișe, precum și dvd-uri cu activitățile care se vor desfășura în partea a doua a proiectului.

Comentarii Facebook


Știri recente