Întâlnire de lucru în Arhiepiscopia Târgoviștei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, joi, 5 aprilie 2012, a avut loc, în „Sala Mare” a Centrului Eparhial întâlnirea cu responsabilii Comitetelor de Tineret ale Parohiilor din orașele Eparhiei Târgoviște.

După cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviște, pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat prezentarea activităților desfășurate recent de către tinerii din comitetele de tineret parohial, dezbaterea implicărilor lor în desfășurarea sărbătorilor pascale, participarea la organizarea manifestării anuale, târgoviștene, din Joia Mare, intitulată „Calea luminii”, precum și alte chestiuni curente legate de activitatea lor de susținere a pastorației și misiunii Bisericii noastre.

Prezența tinerilor este simțită, mai ales, la marile evenimete pastoral-misionare și liturgice eparhiale, precum Pelerinajul tinerilor din Municipiul Târgoviște (10 august), Sărbătorirea Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești (11 august), ori a Sf. Voievod Neagoe Basarab (26 septembrie) sau cu ocazia diferitelor activități filantropice, de-a lungul anului.

Foto : Arhivă ( Întâlnirea Tinerilor din Comitetele de Tineret Parohial de la parohiile din Arhiepiscopia Târgoviștei

19 iulie 2010)

Comentarii Facebook


Știri recente