Întâlnire cu tinerii organizată de Biroul pentru catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei

Astăzi, 18 martie a.c., Biroul pentru învățământ, activități cu tineretul și catehizare din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a organizat o nouă întâlnire cu tinerii, de această dată la biserica parohiei „Sfântul Nicolae” din municipiul Târgu-Jiu.

La întâlnirea cu cei aproximativ 50 de tineri, au participat: Părintele inspector Claudiu Porneală și inspector Marcel Răduț Seliște de la Biroul pentru învățământ, activități cu tineretul și catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, Părintele protopop Vasile Vlădoiu de la Protoieria Târgu Jiu I, Părintele paroh Adrian Porei și Părintele Gheorghe Ionașcu, responsabil pentru activitatea de catehizare cu tinerii din cadrul Protoieriei Târgu Jiu I.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat proiectul „Hristos împărtășit copiilor” și modalitățile de implementare a acestuia la nivelul parohiei. Întâlnirea a avut un caracter interactiv, reprezentanții Arhiepiscopiei Craiovei răspunzând tinerilor atât la întrebările legate de proiectul amintit, cât și la alte întrebări legate de viața tinerilor în societatea de azi, necesitatea păstrării nealterate a credinței nostre creștin ortodoxe etc. De asemenea, în cadrul acestei întruniri au fost desemnați reprezentanții tinerilor din această parohie care vor participa la Conferința tinerilor creștini ortodocși, organizată în perioada 1 – 3 mai 2009, la Mănăstirea Tismana.

Sursa: m-ol.ro

Comentarii Facebook


Știri recente