Întâlnire cu preotesele văduve la Brașov

Fundația ‘Sfinții Constantin și Elena – Valea Cetății – Brașov’, prin grija ce o acordă persoanelor vârstnice, și-a îndreptat atenția către doamnele preotese văduve din Brașov și împrejurimi. Joi, 18 octombrie 2012, fundația a organizat o întâlnire cu preotese văduve, cu vârsta cuprinsă între 57 și 91 de ani, la Biserica ‘Sfinții Împărați Constantin și Elena’, unde s-a săvârșit slujba Parastasului pentru preoții adormiți, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

Au fost pomeniți 81 de preoți trecuți în lumea drepților, conform celor precizate de pr. paroh Corneliu Gârbacea. S-au săvârșit, apoi, pentru preotese, rugăciunea de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu și rugăciunea pentru cererea celor de trebuință și de folos. Preotesele au primit flori, cărți cu conținut religios, iconițe și milostenie de la parastas. La slujbă au participat și membrii familiilor, credincioși și voluntari ai fundației.

Parohia ‘Valea Cetății’ Brașov împreună cu câțiva sponsori au oferit, apoi, preoteselor o masă de prânz, precum și produse de patiserie, după cum a mai spus pr. paroh Corneliu Gârbacea.

Comentarii Facebook


Știri recente