Întâlnire catehetică în Parohia doljeană Rasnic

Parohia doljeană Rasnic, împreună cu Organizația de caritate World Vision România, organizează mâine o lecție catehetică demonstrativă în cadrul proiectului ‘Hristos împărtășit copiilor’, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Oltenia.

Evenimentul va avea loc în Biserica parohială și va reuni peste 40 de tineri din localitate, membri ai grupului parohial, precum și de la parohiile Țiu și Cernătești. Activitatea vizează în special schimbul de experiență în ceea ce privește metodele de lucru implementate de cele trei parohii doljene în lucrul cu tinerii. Programul se va încheia cu o agapă frățească.

Cu privire la rezultatul așteptat de la această activitate, părintele Parohiei Rasnic, Marius Preda, a declarat: ‘Este o inițiativă menită să aducă laolaltă tinerii din aceste trei parohii, participanți la lecțiile susținute în cadrul proiectului ‘Hristos împărtășit copiilor’, implementat la nivelul Patriarhiei Române. Ținând cont de faptul că participanții au deja o bogată experiență și în special de dorința lor de participare, nădăjduim ca activitatea noastră să fie un succes. De asemenea, dorim cu tot dinadinsul ca toate aceste evenimente să aducă un plus de calitate activităților noastre catehetice. Lecția demonstrativă are rolul de a-i provoca pe părinții participanți la discuții. Ne așteptăm la sugestii folositoare și, nu în ultimul rând, la exprimarea dorinței de a face din această întâlnire o tradiție care să ia amploare și să se răspândească de la o parohie la alta’.

Comentarii Facebook


Știri recente