Instruire cu finanțare europeană în Episcopia Severinului și Strehaiei

Începând cu luna ianuarie 2012 se desfășoară un nou program de pregătire profesională ce se adresează angajaților din cadrul Episcopiei Severinului și Strehaiei și Episcopiei Caransebeșului. Cei 80 de participanți (40 din Mehedinți și 40 din Caraș-Severin) au fost selectați din rândul cursanților care au absolvit în anul 2011 cursul de muzeograf, a precizat Cătălin Cernătescu.

Cursul de operator introducere, prelucrare și validare date (program de inițiere) este autorizat de C.N.F.P.A. fiind organizat în cadrul proiectului „PREGĂTIREA RESURSELOR UMANE PENTRU VALORIFICAREA ȘI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL”, finanțat prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007 – 2013, AXA PRIORITARĂ 3. „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, DMI 3.2 „Formare și sprijin pentru întreprinderi și angajați pentru promovarea adaptabilității”.

În această săptămână, la Centrul Coordonator Drobeta Turnu Severin, respectiv la Centrul Coordonator Caransebeș se derulează cursul de formare pentru seria a doua de participanți, urmând ca săptămâna viitoare acest program de formare să se finalizeze.

Programele de formare din cadrul proiectului „PREGĂTIREA RESURSELOR UMANE PENTRU VALORIFICAREA ȘI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL”, finanțat prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007 – 2013 vor continua și în luna martie 2012 cu un nou program de specializare – „MUZEOGRAF” – gestiunea și clasarea bunurilor culturale.

Comentarii Facebook


Știri recente