Institutul Cultural-Misionar Trinitas organizeaza la Pascani o noua editie a Cupei ‘Zimbrul’ la mini-fotbal.

In zilele 19-20 august 2004 va avea loc la Pascani cea de-a II-a editie a competitiei de mini-fotbal intitulata Cupa ‘Zimbrul’.

Organizata de Institutul Cultural-Misionar TRINITAS din Iasi in colaborare cu protopopiatele din Arhiepiscopia Iasilor, competitia are ca scop promovarea valorilor crestine prin imbinarea educatiei moral-religioase cu educatia pentru sport si sanatate.

Sub deviza ‘Anima sana in corpore sano’, aceasta manifestare se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste sub 16 ani recomandati de catre protopopiatele din Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Cu aprobarea organizatorilor insa, pot participa si tineri din alte zone ale tarii si din strainatate. Conform conditiilor stabilite de oganizatori, fiecare echipa de fotbalisti inscrisa va avea un antrenor sportiv, un consilier spiritual si maxim 10 jucatori. De asemenea, la inscriere fisa-tip va fi insotita de o copie dupa actul de identitate al fiecarui participant. Tinerii fotbalisti isi vor disputa Cupa ‘Zimbrul’ in echipe de 7 jucatori pe parcursul a doua reprize a cate 30 de minute. Meciurile intre echipe vor fi stabilite prin tragere la sorti.

Pe data de 19 august a.c. va avea loc faza eliminatorie, iar pe data de 20 august a.c. va avea loc faza finala.

Echipa invingatoarea va obtine Cupa ‘Zimbrul’, iar restul participantilor vor primi premii speciale din partea organizatorilor.

Comentarii Facebook


Știri recente