Institutul Cultural-Misionar Trinitas organizeaza in perioada 13-21 iunie 2003 ‘Zilele Trinitas’.

In fiecare an, in ziua de luni dupa duminica Pogorarii Sfantului Duh, Biserica Ortodoxa praznuieste Sfanta Treime, care este hramul Institutului Cultural-Misionar Trinitas. De 11 ani sarbatoarea Sfintei Treimi inseamna pentru locuitorii Iasului si ‘Zilele Trinitas’. Mai mult decat atat, de 4 ani, din anul 1999, ‘Zilele Trinitas’ sunt insemnate in agenda culturala a municipiului nostru. In anul 2002, ‘Zilele Trinitas’ au adunat aproximativ 1000 de ieseni la Teatrul National ‘Vasile Alecsandri’ din Iasi la concertul extraordinar Tudor Gheorghe.

Cu ocazia ‘Zilelor Trinitas’, incepind de vineri, 13 iunie a.c. si pina pe 15 iunie 2003, parcul Teatrului National din Iasi va gazdui de la ora 19.00 concerte ale mai multor formatii de muzica clasica. Spectacolele se vor desfasura in aer liber si vor constitui un eveniment cultural exceptional pentru orasul Iasi.

In perioada 19-21 iunie a.c. se va desfasura la Centrul Cultural-Pastoral ‘Sfantul Daniil Sihastrul’ de la Durau colocviul cu tema ‘Biserica in mass-media si mass-media in Biserica’. La eveniment vor lua parte Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, personalitati din mass-media locala si nationala.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente