Înscrieri în Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentală și Meridionale pentru „Tabăra internațională de tradiție și spiritualitate” – ediția 2010

În Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentală și Meridionale au început înscrierile pentru „Tabăra internațională de tradiție și spiritualitate” – ediția 2010.

Tabăra se desfășoară în fiecare vară, în România și se adresează îndeosebi copiilor și tinerilor români din diaspora.

Mai multe informații cu privire la această tabără a oferit corespondentul Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „Organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, tabăra este structurată anul acesta în două serii ce vor fi găzduite de Mănăstirea Tismana în perioada 16 – 26 iulie și de Mănăstirea Neamț în perioada 23 iulie – 2 august. Astfel, peste o sută de copii și adolescenți vor avea posibilitatea să intre în contact cu tradițiile și identitatea culturală, lingvistică și religioasă a părinților lor. Au posibilitatea de a trăi efectiv timp de două săptămâni în țara de origine. Tinerii vor participa cu acest prilej la o gamă largă de activități. Sunt organizate pentru ei Ateliere de pictat icoane, de teatru, muzică și dans. Se va participa, de asemenea, la slujbe religioase și la întâlniri cu personalități ale vieții creștin – ortodoxe și ale vieții culturale din România. Vor fi organizate și vizite în zonele din vecinătatea celor două Mănăstiri, Tismana și Neamț”.

Comentarii Facebook


Știri recente