Îndrumător Pastoral – carte de referință în Episcopia Tulcii

Cu nespusă plăcere și satisfacție intelectuală prezentăm clerului și credincioșilor Episcopiei Tulcii, Îndrumătorul Pastoral, carte de referință pentru cunoașterea vieții și activității spirituale a tinerei noastre eparhii, pe parcursul anului 2008 – 2009.

Binecuvântat de însuși Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și cu un Cuvânt Înainte al Preasfințitului Părinte Visarion, Îndrumătorul Pastoral pe anul 2009, constituie o operă de pionierat în spectrul publicațiilor religios- culturale de pe scena tulceană.

Îndrumătorul Pastoral este o carte ancorată în realitate, care surprinde atât evenimentele majore serbate în anul 2009 în întreaga Patriarhie Română, dar și momente speciale și aniversări locale din trecutul Dobrogei.

Rubrici precum, Cronica Bisericească, Biserica în actualitate, Viața pastoral- misionară, Pagini de istorie și cultură sau Tabel statistic privind Episcopia Tulcii, reclamă acest almanah, ca o carte ce trebuie să îmbogățească biblioteca oricărui iubitor de cultură.

Cartea poate fi procurată la prețul de 20 lei de la pangarele bisericilor din eparhie, prin ramburs postal si prin adresa de e-mail [email protected]

Sursa: Episcopia Tulcii

Comentarii Facebook


Știri recente