Încheierea primului an de activitate în cadrul proiectului catehetic „Hristos împărtășit copiilor”, marcată în Episcopia Sălajului

Episcopia Sălajului a organizat luni, 8 iunie, mai multe serbări care marchează încheierea primului an de activitate în cadrul proiectului catehetic „Hristos împărtășit copiilor”. Astfel, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Silviu Boha, Inspector pentru cateheză parohială, copiii din patru cercuri catehetice organizate în Eparhia Sălajului, după slujba vecerniei săvârșite în parohiile „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” Șimleu Silvaniei, „Sfântul Gheorghe” Jibou, Marin și Valcăul de sus, au prezentat programe religioase.

La aceaste acțiuni au participat grupele de cateheză din parohiile: Jibou I, Jibou II, Tihău, Inău, Brâglez (cercul Jibou), Șimleu I, Șimleu II, Derșida (cercul Șimleu Silvaniei), Bănișor, Marin, Crasna, Horoatul Crasnei, Boian, Vârșolț (cercul Crasna), Valcău de sus, Preoteasa, Valcău de jos, Mal, Subcetate, Sâg, Lazuri, Sârbi (cercul Nușfalău).

Au fost angrenați un număr de peste 250 de copii care au primit diplome, premii și cadouri, precum și foarte mulți credincioși care s-au bucurat de realizările lor.

Aceste serbări fac parte din manifestările organizate de Episcopia Sălajului cu ocazia Duminicii părinților și copiilor care a fost sărbătorită în data de 7 iunie în întreaga Patriarhie Română.

Biroul de presă al Episcopiei Sălajului

Comentarii Facebook


Știri recente