Începutul Noului An la Buzău

În ajunul Anului Nou, Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei i-a primit la reședința arhiepiscopală pe diaconii și preoții de la cele două Catedrale din oraș. Aceștia i-au făcut chiriarhului mai multe urări, informează TRINITAS TV.

Cu această ocazie, Înaltpreasfinția Sa a spus: ‘Dorim ca Noul An să fie mai bogat în fapte bune. Dorim ca Noul An să fie pentru toți, pentru noi și pentru frățiile voastre, un an binecuvântat de Bunul Dumnezeu întru slujirea Bisericii noastre strămășești și întru apărarea credinței noastre celei adevărate, Mântuitorul nostru Iisus Hristos care a venit să Se nască și să crească și să ne mântuiască’.

În prima zi a anului 2012, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Epifanie a oficiat Liturghia Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala voievodală din Buzău, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. La final, ierarhul a oficiat și o slujbă de Te Deum.

‘Să pășim în acest an, să încercăm să fim mai buni, să foim mai drepți, mai îngăduitori unii cu alții și astfel să punem început bun pentru mântuirea sufletelor noastre’, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie.

La slujbe au participat, ca în fiecare an, buzoieni din întreg municipiul.

Comentarii Facebook


Știri recente