Inaugurarea primei clinici medicale a Patriarhiei Române din București

Ieri seară a fost inaugurată prima clinică medicală din București a Patriarhiei Române, Clinica „Nadia Comăneci”. Centrul funcționează pe lângă biserica „Sfântul Spiridon Vechi” și pune la dispoziția comunității atât servicii integrate de asistență medicală, cât și de asistență socială și spirituală. Manifestările de ieri au debutat cu o slujbă de Te Deum oficiată la biserica „Sfântul Spiridon Vechi”.

La eveniment a participat doamna Nadia Comăneci, care a primit din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel ordinul ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” pentru contribuția adusă la ridicarea așezământului. Distincția i-a fost înmânată de către părintele paroh Ioan Iordache, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

La inaugurarea Clincii „Nadia Comăneci” au participat politicieni, oameni de cultură și personalități. Președintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis un mesaj de felicitare pentru inaugurarea acestui centru socio- medical.

Acest așezământ socio-medical a fost înființat la inițiativa părintelui paroh Ioan Iordache, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Aici funcționează 14 cabinete medicale, 6 laboratoare și o farmacie, unde medici primari și specialiști vor fi alături de persoane aflate în dificultate.

Clinica „Nadia Comăneci” de pe lângă biserica „Sfântul Spiridon Vechi” din Capitală a fost sfințită anul acesta, pe data de 16 mai, de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente