Inaugurarea Paraclisului Episcopal din Pino Torinese, Italia

Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei va participa Luni, 30 aprilie la orele 17:00, la inaugurarea Paraclisului Episcopal din localitatea Pino Torinese (via Madonna di Fatima 4) cu Hramul Acoperământul Maicii Domnului, unde se va săvârși un Te Deum în prezenta preoților parohi din cele doua protopopiate ale Regiunii Piemonte și a membrilor comunității ortodoxe românești din zonă.

La acest eveniment, după cum ne informează Departamentul de informare și mass media al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, va participa si delegația patriarhală, venită în Italia cu ocazia punerii pietrei de temelie în localitatea Chivasso, din care fac parte ÎPS Ioan Selejean, al Episcopul Covasnei si Harghitei și Pr. Arhimandrit Veniamin Goreanu, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și reprezentanți ai autorităților civile italiene din Pino Torinese.

Biserica Paraclisului Acoperământul Maicii Domnului a fost primita sub formă de donație în anul 2007 de la D-na Maria Bonelli (văduva Vaccaneo) în 2 iulie 2009 și este păstorită de PC Pr. Protopop Sorin Petre.

Comentarii Facebook


Știri recente