Inaugurarea noului Centru de urgență al Spitalului Municipal din Moinești, jud. Bacău

În data de 27 iulie 2011, când Biserica Ortodoxă Sărbătorește pe Sfântul Mucenic Pantelimon, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, împreună cu Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, au binecuvântat noul Centru de urgență construit în incinta Spitalului municipal Sfântul Pantelimon, din Moinești. Centrul de urgență inaugurat astăzi se întinde pe o suprafață de 700 metri pătrați și a fost realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău și Consiliul Local Moinești.

‘Ne bucurăm că, prin această dotare, vom beneficia de un compartiment pe măsura caracterului de urgențe a spitalului nostru, putând face față oricărui accident acut petrecut în zonă’, a precizat dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului Municipal de Urgență din Moinești.

Inaugurarea noului centru al spitalului din Moinești a fost precedat de Sfânta Liturghie arhierească săvârșită de cei doi ierarhi, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi, cu prilejul hramului bisericii Spitalului municipal Sfântul Pantelimon, după cum ne informează episcopiatulcii.ro

Comentarii Facebook


Știri recente