Inaugurarea Librăriei „Doxologia” din Iași

În această după amiază a fost sfințit sediul Librăriei „Doxologia” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei din Iași, informează TRINITAS TV. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, și Preasfințitul Părinte Calinic Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor. Librăria a fost recent reamenajată și recompartimentată.

„Această clădire, prin mila lui Dumnezeu, adăpostește actualmente activități pe care le putem defini ca fiind puse în slujirea sănătății trupului, sănătății inimii și sănătății minții. Partea centrală a acestei clădiri este destinată sănătății minții pentru ca aceasta să scape de păcatul cel mai mare pe care Sfântul Maxim Mărturisitorul, ale cărui sfinte moaște se află pentru câtva timp la noi, spunea că păcatul strămoșesc a avut drept rădăcină neștiința”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

La Librăria „Doxologia” se comercializează obiecte de cult, volume apărute la Editura „Doxologia”, dar și cărți publicate la alte edituri creștine din țară. Librăria se află pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în apropierea Catedralei mitropolitane din Iași.

Comentarii Facebook


Știri recente