Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei a participat la festivitatea de absolvire a studenților Universității „1 decembrie” din Alba Iulia

La Alba Iulia a avut loc astăzi, 29 mai, festivitatea de absolvire a studenților Universității „1 decembrie”. În deschidere absolvenții au mers în piața din fața Catedralei Reîntregirea, însoțiți de garda medievală a Cetății. Acolo, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei, a rostit o rugăciune de binecuvântare și le-a vorbit studenților despre importanța momentului la care au luat parte, informează TRINITAS TV.

„Gândul adresat dascălilor este luat din Cartea Proverbelor unde cel mai înțelept om al Antichității, Solomon, spune așa: ‘Învățați-i pe tineri cu purtarea pe care trebuie să o aibă și nici la bătrânețe nu se vor abate de la ea’, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei a participat și la deschiderea Zilelor Municipiului Alba Iulia. Evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Alba Iulia se vor încheia mâine.

Comentarii Facebook


Știri recente