Înaltpreasfințitul Gherasim a participat la serbarea de sfârșit de an organizată la Seminarul Teologic din Râmnicu Vâlcea

La Seminarul Teologic Liceal ‘Sfântul Nicolae’ din Râmnicu Vâlcea, joi, 10 iunie 2010, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, s-a desfășurat serbarea de sfârșit de an școlar și decernarea premiilor elevilor seminarului care au obținut rezultate foarte bune și bune la învățătură și purtare, precum și a laureaților la Olimpiada de Religie a Seminariilor Teologice și la alte concursuri naționale, informează episcopia-ramnicului.ro.

Manifestarea a debutat cu un program artistic oferit de Corala „Canticum” a Seminarului Teologic, condusă de prof. Gelu Stratulat, după care a urmat festivitatea de premiere a seminariștilor.

Premiile oferite elevilor au constat în cărți și un ajutor bănesc și au fost acordate din partea Eparhiei Râmnicului, ca mulțumire pentru dragostea și interesul arătat de elevi pentru studiul Teologiei, dar și pentru încurajarea pe mai departe spre un progres școlar și duhovnicesc.

În finalul manifestării, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Gherasim i-a îndemnat pe elevii și profesorii Seminarului să susțină în continuare, prin munca lor, școala teologică de la Râmnic, școală cu tradiție și cu renume în rândul școlilor de teologie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…