In Romania se pregatesc sa emita alte doua posturi de radio ortodoxe

In cadrul dezbaterilor care au avut loc astazi la Alba Iulia, cu ocazia zilelor Radioului Reintregirea, s-a discutat si despre initiativa infiintarii a doua noi posturi de radio crestin-ortodoxe, unul in eparhia Tomisului si celalalt in eparhia Craiovei. Asa cum a declarat parintele diacon Ciprian Apetrei, directorul postului de Radio Trinitas si reprezentantul acestuia la manifestarile de la Alba Iulia, numele celor doua posturi de radio vor fi Radio ‘Dobrogea’ la Constanta si Radio ‘Mitropolia Olteniei’ la Craiova. Ele vor incepe efectiv sa emita numai dupa obtinerea licentei de emisie din partea Consiliului National al Audiovizualului.

De asemenea, in cadrul mesei rotunde cu tema ‘Antena Bisericii – radioul ortodox din Romania: evaluare, perspective si strategii’, s-a discutat si despre posibilitatea infiintarii unei Agentii Nationale de Presa bisericeasca.

Participantii la intalnirea de astazi vor fi primiti in jurul orei 18.45 de catre Inalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

Comentarii Facebook


Știri recente