În perioada Postului Mare vor avea loc conferințe duhovnicești în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Asociația Studenților Creștini Ortodocși, filiala Suceava, organizează în perioada Postului Mare numeroase conferințe duhovnicești. Conferințele vor avea loc în fiecare joi, începând cu ora 18, în sala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Mai multe detalii privind programul conferințelor a oferit Alin Roznovan, coordonatorul departamentului de asistență socială al asociației: „Conferințele din cadru ASCOR, filială universitară Ștefan cel Mare, continuă având următorii invitați: părintele Eftimiu Adrian cu tema «Ascultarea față de duhovnic» în data de 4 martie, pe 11 martie părintele protosinghel Hrisostom Rădășanu cu tema «Șansa de a fi ortodox azi», pe 18 martie părintele Mihai Valica având ca temă «Ortodoxia în fața provocărilor», pe 21 martie maica Siluana Vlad «Viața și moartea noastră în Hristos» iar pe 25 martie părintele Melchisedec Velnic «Cunoașteți Basarabia»”, informează Radio TRINITAS.

În aceeași perioadă, în campusul studențesc din Suceava se vor desfășura și serile de discuții duhovnicești cu studenții, dar și repetițiile corale pentru concertul pascal.

Comentarii Facebook


Știri recente