În perioada 6-21 iulie au loc înscrierile la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova

Din data de 6 iulie 2009 au început înscrierile la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității din Craiova. Candidații care vor să urmeze cursurile uneia din cele trei specializări ale facultății își mai pot depune dosarele până pe data de 21 iulie a.c.. Criteriile de admitere sunt: media generală a anilor de liceu: 70% și media la bacalaureat: 30%. Rezultatele examenului vor fi afișate în data de 23 iulie.

De anul acesta Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova scoate la concurs pe bază de interviu și un număr de 55 de locuri pentru candidații care doresc să urmeze una din cele trei specializări ale facultății (Teologie Ortodoxă Pastorală, Teologie Ortodoxa Didactică și Asistență socială) ca a doua facultate. Pentru această formă de învățământ perioada de înscriere are loc în perioada 7-17 septembrie 2009, iar interviul pe data de 18 septembrie 2009.

Mai multe detalii despre concursul de admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova se pot afla de la secretariatul instituției sau de pe site-ul http://teologie.central.ucv.ro.

Sursa: episcopia-ramnicului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente