În parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Vaslui se va afla în procesiune icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni, Neamț

Icoana făcătoare de minuni de la Mănăstirea Giurgeni, județul Neamț, va fi dusă astăzi, 8 august, în procesiune la Vaslui. S-a creat deja o tradiție ca an de an, în postul Adormirii Maicii Domnului, în Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Vaslui să poposească o icoana a Maicii Domnului adusă din țară.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Vasile Bădărău, parohul Bisericii „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Vaslui: „De zece ani există această tradiție, ca în fiecare post al Adormirii Maicii Domnului să aducem o icoană făcătoare de minuni în țara noastră. Aceasta este a cincea icoană făcătoare de minuni care va sosi la biserica noastră, în seara aceasta, în jurul orei 19:00. Sfânta icoană va rămâne la biserică în următoarele zile până miercuri. În fiecare dimineață se va oficia Paraclisul și Acatistul Maicii Domnului. Icoana va fi primită cu o procesiune specială”.

Comentarii Facebook


Știri recente