În Municipiul Craiova a fost sfințită o nouă cantină socială

Persoanele nevoiașe din municipiul Craiova pot lua masa, de astăzi, la o nouă cantina socială. Localul, aflat în parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din municipiu a fost sfințită astăzi, 15 mai, de Înaltpreasfințitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, în prezența membrilor Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Craiovei.

Mai multe detalii despre această sfințire a cantinei a oferit pentru TRINITAS TV, Înaltpreasfințitul Irineu: „Ori de câte ori vor mânca aici oamenii să mulțumească celor care adus darurile lor și celor care le primesc. Rugăm pe Sfântul Gheorghe ca să ne ajute”.

Alte informații cu privire la coordonarea activității cantinei a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Bogdan Ilin, coordonatorul activităților de la cantina socială „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Craiova: „Această cantină este dedicată tuturor. Primim atât pe cei sărmani, cât și pe cei cu posibilități materiale. Mâncarea este contra cost la prețuri modice, accesibilă tuturor categoriilor sociale. Rugăm pe Bunul Dumnezeu, ca împreună cu cei care au posibilități materiale, prin intermediul Bisericii să sprijinim oamenii fără posibilități financiare, cărora sa le putem oferi masă în mod gratuit”.

Comentarii Facebook


Știri recente