În Franța va avea loc a doua ediție a cursurilor Universității de Vară a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale

În Franța va începe pe 25 august cea de-a doua ediție a cursurilor Universității de Vară din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Manifestarea va fi găzduită, timp de 4 zile, de centrul de Studiu și Rugăciune „Sfânta Cruce” din localitatea Dordogne. Dezbaterile se vor axa pe problema relațiilor dintre creștini, dar și pe probleme de ecologie și bioetică, informează Radio TRINITAS.

Mai multe informații cu privire la acest eveniment a oferit corespondentul Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „Organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif Universitatea de Vară a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Centrale și Meridionale reprezintă în fapt un stagiu de formare pentru clerici și credincioșii laici din Protopopiatul Franței. Cu acest prilej, participanții vor fi informați și vor dialoga pe probleme de actualitate din domeniul bioeticii, ecologiei, dar și a raporturilor dintre creștini”.

Comentarii Facebook


Știri recente