În Episcopia Tulcii se derulează acțiunea social-filantropică „Lumina lui Hristos luminează tuturor”

Miercuri, 15 aprilie 2009, Episcopia Tulcii, cu prilejul praznicului Învierii Domnului, a demarat acțiunea social – filantropică „Lumina lui Hristos luminează tuturor.”

Acțiunea Episcopiei, Protoieriei Tulcea și a parohiilor din oraș urmărește să împărtășească celor singuri, celor cu nevoi speciale și celor aflați în lipsuri și fără dragoste, o rază de lumină din mormântul lui Hristos și să arate compasiunea noastră față de semenii noștri.

În după amiaza aceleiași zile, Preasfințitul Părinte Visarion împreună cu un grup de preoți a vizitat Căminul de Bătrâni Sf. Nectarie, Centrul de copii Cristian, Centrul de copii Speranța și centrul maternal, Centrul persoanelor cu dizabilitați CRISP și Penitenciarul Tulcea, locații aflate permanent în grija Bisericii.

Cu prilejul acestor vizite alături de darurile pregătite s-au rosti rugăciuni de binecuvântare și cuvinte de învățătură.

Sperăm ca atât această acțiune socială, cât celelalte realizate până acum, să contribuie la sporirea misiunii filantropice a Bisericii noastre, acesta fiind și motivul pentru care acțiunea a fost numită „Lumina lui Hristos luminează tuturor.”

www.episcopiatulcii.ro

Comentarii Facebook


Știri recente